Nahwa Travel Malang Juanda

Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain I vissa länder har flygbolagen slutat ge provision till resebyråer. Därför resebyråer nu tvingas att ta ut en procentuell premie eller en vanlig fast avgift per försäljning. Men vissa företag betalar resebyråer en fast procentsats för att sälja sin produkt. Stora turné företag har råd att göra detta, för om de skulle sälja tusen resor till ett billigare pris, skulle de ändå komma ut bättre än om de sålde hundra resor i högre takt. Denna process gynnar båda parter. Det är också billigare att erbjuda provisioner till resebyråer i stället ägna sig åt reklam och distributionskampanjer utan att använda medel.

Annan kommersiell verksamhet genomförs, i synnerhet av de större kedjorna. Dessa kan omfatta försäljning av in-house försäkring, resor guideböcker, och kollektivtrafikens tidtabeller, biluthyrning och tjänster på plats växlingskontor, handel med de mest populära semester valutor. Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain

En resebyrå är tänkt att erbjuda opartisk restips till kunden, samt samordning av reseinformation och hjälpa kunden i boknings resor. Men denna funktion nästan försvann med massmarknaden paketresa, och vissa resebyråkedjorna verkade att utveckla en “semester stormarknad” -konceptet, där kunderna väljer sin semester från broschyrer på rack och sedan boka det från en disk. Återigen har en mängd olika sociala och ekonomiska förändringar nu krystat att föra denna aspekt i förgrunden en gång, särskilt med tillkomsten av flera, inga krusiduller, lågprisflygbolag. Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain

Traditionellt, resebyråernas huvudsakliga inkomstkällan var och fortsätter att vara, ersättning för bokning av biluthyrning, kryssningsrederier, hotell, järnvägar, rundturer, researrangörer, etc. En fast procentsats av det viktigaste elementet i priset är betalas till agenten som en provision. Provision kan variera beroende på vilken typ av produkt och leverantören. Provisioner betalas inte om skattekomponenten i priset. Resebyråer får också ett stort utbud av bonusar, förmåner och andra incitament från rese- och turismrelaterade företag som incitament för resebyråer att marknadsföra sina produkter. Kunden är normalt inte medvetna om hur mycket resebyrån tjänar i provision och andra förmåner. Andra inkomstkällor kan omfatta försäljning av försäkringar, resor guideböcker, kollektivtrafikens tidtabeller och valutaväxling.

0